Sylvia Lotus
"Рейвънклоу"
Вид: магьосник, 1 курс
Дом: "Рейвънклоу"
Партонус: неизвестен
|
Post by Sylvia Lotus on Sept 18, 2021 11:31:07 GMT 2
Спомняте ли си едно време преди да излязат всички книги на "Хари Потър" как се опитвахме да налучкаме какво предстои? Е, сега имаме "Фантастини животни".  Ако някой има желание да сподели своите прогнози и теории за предстоящите филми, или пък обяснения за разни... хм, да кажем озадачаващи моменти от предходните два, нека пише в тази тема. Няколко опорни теми: - Произходът на Кридънс (наистина ли е свързан с фамилията Дъмбълдор)? - Какво ще стане с Куини? - Какво прави Макгонагол там? - Ще се появят ли и други герои от "Хари Потър"? И изобщо всичко останало, което ви идва на ума.
|
|
|
Post by Elle on Sept 19, 2021 19:39:47 GMT 2
Аз мисля, че Гриндълуолд лъже, че Кридънс е Дъмбълдор. За другото не знам, но на Макгонагол не ѝ е там мястото със сигурност....
|
|
AlexM
Потребители
Партонус: вълк
|
Post by AlexM on Sept 24, 2021 12:36:12 GMT 2
Сигурно сте видели, че вече има официално релийзнато заглавие на филма "Тайните на Дъмбълдор". Явно фокусът ще е върху него и семейната му история... И връзката му с Гриндълуолд примерно. Това ли е което очаквахте и изобщо харесвате ли заглавието? Мен ме е страх с това заглавие, дето са го избрали за 3тия филм да не започнат пак да "разкриват" някакви неща, които изобщо да не се връзват с основната история в книгите. Ако изобщо разкрият нещо, де, че с предишния филм само породиха някакво недоумение, а не стана ясно какви точно са престъпленията на Гриндълволд. 
|
|
Sylvia Lotus
"Рейвънклоу"
|
Post by Sylvia Lotus on Oct 6, 2021 17:01:46 GMT 2
Някъде мернах меме "Написано от Рита Скийтър".  Та... така ми звучи малко. Не е нещо особено оригинално заглавието, но се надявам самият филм да е добър и да разкрие повече неща от предишния.
|
|
|
Post by Elle on Dec 27, 2021 20:34:50 GMT 2
А замисляли ли сте се, че под "Тайните на Дъмбълдор" може да не се разбира задължително тайните на Албус, а на семейство Дъмбълдор (или на фамилията Дъмбълдор)?
|
|
Sylvia Lotus
"Рейвънклоу"
|
Post by Sylvia Lotus on Dec 27, 2021 20:51:59 GMT 2
Сигурно сте видели, че вече има официално релийзнато заглавие на филма "Тайните на Дъмбълдор". Явно фокусът ще е върху него и семейната му история... И връзката му с Гриндълуолд примерно. Това ли е което очаквахте и изобщо харесвате ли заглавието? Извинявай, Алекс, едитнах заглавието ти, така че да коментираме в една тема и заглавието, и трейлъра на предстоящия филм, след като вече и трейлър има (надявам се да не възразяваш  ) Всъщност чудя се дали тук е подходящо, или да ползваме темата за теории за "Фантастични животни", и аз не знам... Исках да ви питам направи ли ви впечатление, че не дават Тина в трейлъра? Къде ли е и какво ли прави?
|
|
AlexM
Потребители
Партонус: вълк
|
Post by AlexM on Dec 27, 2021 21:01:10 GMT 2
Да, забелязах го това веднага, даже първоначално като го гледах изобщо не я забелязах и отворих IMDB да видя дали я има (има я). Може би Тина е по следите на Куини и се е отделила от останалите. Тя май си е доста потаен персонаж, та може и да е решила да си действа отделно. Или пък Макуза са я пратили на някаква мисия примерно. А това дето Ел казва наистина може да е така въпреки че не трябва ли ако става въпрос за семейство Дъмбълдор да е написано с S накрая?
|
|
Sylvia Lotus
"Рейвънклоу"
|
Post by Sylvia Lotus on Dec 27, 2021 21:14:08 GMT 2
Хм... не знам, според мен ако се подразбира фамилното име Дъмбълдор, няма нужда да е с "s". То всъщност при всички случаи разкритията ще засегнат цялата фамилия, така че няма значение дали това се е имало предвид със заглавието. :/ Ти обаче току-що ми даде друга идея  Отворих да проверя актьорите, изброени в IMDB и чак сега разбрах, че тъмнокожата учителка от новия трейлър е същата жена, с която виждаме Николас Фламел да се свързва чрез своята книга в предишния филм.  (И също понеже така и не си купих оригиналния сценарий на предишния филм, чак сега прочетох, че французойката, която виждаме до Гриндълуолд е с фамилията Розие (като смъртожадните), но това си е мой пропуск, че не съм го разбрала...)
|
|
|
Post by Elle on Dec 27, 2021 21:22:33 GMT 2
[...]Всъщност чудя се дали тук е подходящо, или да ползваме темата за теории за "Фантастични животни", и аз не знам... Исках да ви питам направи ли ви впечатление, че не дават Тина в трейлъра? Къде ли е и какво ли прави? Абе то за Тина със сигурност ще разберем, ама за Наджини дали ще кажат къде е? Че сега точно не мога да си пусна трейлъра и да проверя, ама май и нея не я показваха. 
|
|