Sylvia Lotus
"Рейвънклоу"
Вид: магьосник, 1 курс
Дом: "Рейвънклоу"
Партонус: неизвестен
|
Post by Sylvia Lotus on Sept 15, 2020 10:15:41 GMT 2
И ако да, докъде сте с историята? Какво мислите за клубовете, за дуелирането, за допълнителните мисии, за куидича и животните.
На мен ми харесва това, че играта се развива. Все още я играя и съм в средата на 5-тата година. Не знам само какво ще правят когато стигнат до 7-ма.
|
|
AlexM
Потребители
Партонус: вълк
|
Post by AlexM on Sept 16, 2020 13:09:32 GMT 2
Ами не, аз доста рано се отказах. :/ Някак не ми харесваше, че се движиш по определена история измислена от някой друг. Щеше да е яко ако можеш да си напредваш през учебните години и да трупаш знания и умения и да се състезаваш за купите. И да има само допълнителни мисии примерно за хр точки. Нещо от тоя род.
|
|
|
Post by Elle on Sept 21, 2020 22:43:36 GMT 2
Ами не, аз доста рано се отказах. :/ Някак не ми харесваше, че се движиш по определена история измислена от някой друг. Щеше да е яко ако можеш да си напредваш през учебните години и да трупаш знания и умения и да се състезаваш за купите. И да има само допълнителни мисии примерно за хр точки. Нещо от тоя род. Дааа!! И аз признавам че доста бързо загубих интерес.  Но сега като ми припомнихте за тази игричка може пак да опитам.  Да видя какво се е променило. А между другото чухте ли за Hogwarts Legacy? Изглежда като сбъдната мечта за феновете. Аз не съм по игрите на компютър или на конзоли по принцип, но няколко души ми споделиха за тази и като нищо ще взема да се зарибя заради нея хахха. Дано само да не е само слух.
|
|
Sylvia Lotus
"Рейвънклоу"
Вид: магьосник, 1 курс
Дом: "Рейвънклоу"
Партонус: неизвестен
|
Post by Sylvia Lotus on Sept 24, 2020 9:15:23 GMT 2
Не, напълно официално е, има трейлър и пр. И на мен така много хора ми пратиха новината. Изглежда много яко, така че... май ще се купува Плейстейшън 5.
|
|