Sylvia Lotus
"Рейвънклоу"
Вид: магьосник, 1 курс
Дом: "Рейвънклоу"
Партонус: неизвестен
|
Post by Sylvia Lotus on Apr 6, 2020 14:09:33 GMT 2
|
|
|
Post by Elle on May 29, 2020 9:59:27 GMT 2
Много яко! И аз рисувам. Исках да те питам какви програми използваш за рисуване на компютър? Фотошоп ще ми свърши ли работа или има някакви по-щадящи за компютъра програми. (Сори ако не е за тук темата. Май е за "Въпроси" по-скоро). Ако искаш я премести.
|
|
Sylvia Lotus
"Рейвънклоу"
Вид: магьосник, 1 курс
Дом: "Рейвънклоу"
Партонус: неизвестен
|
Post by Sylvia Lotus on May 29, 2020 10:37:12 GMT 2
Много яко! И аз рисувам. Исках да те питам какви програми използваш за рисуване на компютър? Фотошоп ще ми свърши ли работа или има някакви по-щадящи за компютъра програми. (Сори ако не е за тук темата. Май е за "Въпроси" по-скоро). Ако искаш я премести. Благодаря! Не, няма да я местя, обаче ще ти отговоря на въпроса на друго място. Тъй като още два пъти ме питаха подобни въпроси, мисля да отговоря на сайта. В момента работя по страница в сайта, в която ще пиша някакви неща и за другите ми фенства, както и за всякакви неща, които са ми интересни, но не са задължително свързани с "Хари Потър". Там ще има и секция за въпроси, които са ми задавали (тъй като успях да събера доста всъщност). Ето, поствам линка на страницата. Засега е празна, но хвърляй по едно око тези дни. клик!
|
|