Sylvia Lotus
"Рейвънклоу"
Вид: магьосник, 1 курс
Дом: "Рейвънклоу"
Партонус: неизвестен
|
Post by Sylvia Lotus on Apr 3, 2020 10:03:43 GMT 2
Тази тема е за всички нови потребители, които може би ще се регистрират във форума. Не мисля, че ще бъдем особено много (поне не е планирано да е така), затова ще е хубаво да се познаваме, дори и само виртуално. За по-лесно предлагам няколко въпроса, но не е задължително да отговаряте на всичките, нито пък въобще да следвате тази схема, може да споделите разни неща за себе си, които ви хрумват под формата на свободен текст например. Който както го чувства. 1. Име (или как те наричат приятелите) 2. Рожден ден и зодия? 3. Дом в "Хогуортс" 4. Патронус? 5. От колко време си фен на "Хари Потър", кои са любимите ти книга и герой и разкажи за нещата, които правиш като фен? Например аз съм ходила няколко пъти на срещите на клува в София, обичам да рисувам Хари Потърси илюстрации и имам сайт+форум на име Мъгуортс. 6. Коя е най-доминиращата черта от твоя характер? 7. А кои са най-хубавите ти страни? 8. А имаш ли някакви странности? 9. Изброй три неща, в които си добър. 10. По-скоро човек на логиката и науката ли си, или на изкуството? 11. Кои са нещата, които обичаш да правиш през свободното си време? 12. Обичаш ли да четеш и ако да, коя е последната книга, която ти направи силно впечатление (добро или не)? 13. Кои са фентъзи историите, които те вдъхновяват? (Може да са книги, филми, компютърни игри...). 14. Как попадна в Мъгуортс и харесва ли ти тук? Какво бихме могли да подобрим според теб? 15. Последен въпрос (в случай, че имаш роул плей герой): по какво приличаш на твоя герой? Ако искаш разкажи нещо повече за това как си го измислил.
|
|
AlexM
Потребители
Партонус: вълк
|
Post by AlexM on Sept 14, 2021 14:29:36 GMT 2
1. Име (или как те наричат приятелите) - Истинското ми име е Атанас, но във всички форуми, игри и т.н. съм Алекс.  2. Рожден ден и зодия? - 17.12, стрелец3. Дом в "Хогуортс" - Не знам, не съм правил тестове, но или ще съм Грифиндор, или Слидерин.4. Патронус? - Вълк5. От колко време си фен на "Хари Потър", кои са любимите ти книга и герой и разкажи за нещата, които правиш като фен? Например аз съм ходила няколко пъти на срещите на клува в София, обичам да рисувам Хари Потърси илюстрации и имам сайт+форум на име Мъгуортс.  - От време навреме препрочитам книгите и правя ХП маратони през уикенда и гледам всички филми. Писал съм в ХП РП форуми преди. Не мога да рисувам. :/6. Коя е най-доминиращата черта от твоя характер? - Мисля че е упоритостта (някои казват инат )7. А кои са най-хубавите ти страни? - Обичам да общувам и да се разбрам с всякакви хора, дори и с идиоти, трудно могат да ме ядосат.8. А имаш ли някакви странности? - Всеки си има, но не се сещам в момента. :/9. Изброй три неща, в които си добър. - Имам добра памет за подробности, плуване и някои игри.10. По-скоро човек на логиката и науката ли си, или на изкуството? - Бих казал на логиката.11. Кои са нещата, които обичаш да правиш през свободното си време? - Плуване, видеоигри, филми и сериали.12. Обичаш ли да четеш и ако да, коя е последната книга, която ти направи силно впечатление (добро или не)? - Да, но определени жанрове само. Последно четох втората част на Песен за огън и лед и още не съм я завършил, нещо тръгна бавно, за разлика от първата.13. Кои са фентъзи историите, които те вдъхновяват? (Може да са книги, филми, компютърни игри...). - Хари Потър, то се знае, Diablo, Игра на тронове (сериала).14. Как попадна в Мъгуортс и харесва ли ти тук? Какво бихме могли да подобрим според теб? - Търсех РП форум и попаднах на този и после по коментарите се сетих, че сме се засичали с администраторката преди години в друг РП форум.  15. Последен въпрос (в случай, че имаш роул плей герой): по какво приличаш на твоя герой? Ако искаш разкажи нещо повече за това как си го измислил. - Още не съм си измислил герой. Ако се съберат желаещи и започнат да пишат, сигурно ще се включа.
|
|