Sylvia Lotus
"Рейвънклоу"
Вид: магьосник, 1 курс
Дом: "Рейвънклоу"
Партонус: неизвестен
|
Post by Sylvia Lotus on Apr 2, 2020 9:24:43 GMT 2
Ако искате да обсъдим нещо за сайта или по форума, или трябва бързо да се свържете с мен, можете да ми пишете в тази тема.
|
|
Маркъс
"Слидерин"
Дом: "Слидерин"
|
Post by Маркъс on Apr 2, 2020 19:31:23 GMT 2
Добър вечер Сега си направих регистрация и бих се радвал да се включа в роул-плей играта ако е възможно.
|
|
Sylvia Lotus
"Рейвънклоу"
|
Post by Sylvia Lotus on Apr 2, 2020 20:09:47 GMT 2
Здравей, ще се радвам. На мен също ми се пишеше, само трябва да си пусна герой, че още не съм решила какъв искам да бъде (дали да е възрастен човек или учених). Можеш да си пуснеш и ти ако вече си решил какъв да е твоят, и ще можем да си спретнем една роул плей тема. Тук е темата, в която можеш да си пуснеш героя: muggwarts.boards.net/thread/28/
|
|
Едуард Ромел
"Слидерин"
Вид: чистокръвен магьосник, 4 курс
Дом: "Слидерин"
Партонус: Змия
|
Post by Едуард Ромел on Apr 3, 2020 12:52:54 GMT 2
Здравейтее, аз имам идея да се направят отделни теми които да представляват , стаи, кабинети за отделните предмети, общи помещения и т.н.
|
|
Sylvia Lotus
"Рейвънклоу"
|
Post by Sylvia Lotus on Apr 4, 2020 14:15:39 GMT 2
Здравей, мислех си го, но засега сме доста малко и не се знае дали ще се развие форумът и затова не ми се ще да има толкова много празни форуми и теми, защото още повече ще обезкуражат гостите да се включат като видят колко малко мнение има. Така че да, може, но по-натам.
|
|
AlexM
Потребители
Партонус: вълк
|
Post by AlexM on Jun 2, 2020 22:46:01 GMT 2
Здравейте. Виждам че сте започнали да пишете РП, обаче сте спряли, не знам защо. Доколкото успях да прочета добре започва, доста интересно. Аз не съм много по писането на РП, но обичам да чета истории когато са интересно написани. В един друг форум съм виждал да правят теми с описание на всяка РП тема за по-лесно ако някой нов иска да се включи. Предвиждали се да има нещо такова и тук?
|
|
Sylvia Lotus
"Рейвънклоу"
|
Post by Sylvia Lotus on Jun 3, 2020 15:36:05 GMT 2
Има голяма вероятност да си го видял това в някой от моите предишни роул плей форуми. Tъй като обикновено в тези, които аз администрирам, се пише една обща история от всички герои (т.е. отделни теми, но все в някой момент се преплитат и има някаква обща история, която си върви; малко като глави на книга), и затова за да не забравим какво се е случило до момента, а и както казваш, за да могат и нови хора да се включат, решихме да пишем такива кратки описания на всяка тема. Според мен ще е хубаво да има и може би все пак ще го направя и тук, въпреки че не тръгна много добре роул плея и не сме писали отдавна. Мерси за предложението.
|
|
Даная Лейдър
Потребители
Вид: Магьосник,седми курс
Дом:"Хафълпаф"
Партонус: Червена панда
|
Post by Даная Лейдър on Dec 20, 2020 14:08:33 GMT 2
Според мен е потръгнало много добпре с РП и не знам какво не ви харесва.
|
|
Sylvia Lotus
"Рейвънклоу"
|
Post by Sylvia Lotus on Dec 23, 2020 15:07:18 GMT 2
Беше по време на първото затваряне през март, когато хората скучаеха. Сега никой не влиза и не пише, затова и аз гледам веднъж седмично дали няма нещо ново. Но иначе винаги съм "за" ако на някой му се пише, да се включа.
|
|
AlexM
Потребители
Партонус: вълк
|
Post by AlexM on Sept 11, 2021 18:03:01 GMT 2
Здравейте. Преди малко пуснах нова тема и бях предвидил по-дълго заглавие, но не ми даде. Сигурно има някакво ограничение. :/
|
|